Compania noastra este mereu in cautare de angajati de cel mai inalt standard, fie persoane cu un fundal in industria de transport de marfa sau de persoane noi in acest sector cu abilitati si dorinte mari de a se realiza in acest domeniu. Cautam in permanenta persoane dinamice si energice, cu un fundal in domeniul transport de marfa pentru a le adauga la baza noastra de date pentru examinare.

Cel mai valoros activ al companiei noastre sunt soferii nostri. De aceea va punem la dispozitie una dintre cele mai moderne flote auto din tara, si pentru a tine pasul cu cresterea noastra, investim continuu in echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca ajutam permanent soferii nostri sa lucreze in cele mai bune conditii.

Compania noastra este cautarea largirii bazei sale de date a resurselor umane cu posibili angajati pentru toate departamentele sale si de aceea idemnam pe toti cei ce sunt interesati sa lucreze cu noi sa ne contacteze. Pentru a intra in baza noastra de date va rugam sa trimiteti un email cu CV-ul dumneavoastra insotit de o scrisoare de intentie pe adresa cariera@dto.ro

 
 
Daca doriti sa va alaturati echipei DTO si sa dezvlotati o cariera de succes va rugam sa completati formularul de mai jos.

In urma evaluarii pozitive a CV-ului dvs. departamentul nostru de recrutate va v-a contacta in vederea stabilirii unui interviu!